HotRod&RockShow 2020:
25-26/4-2020

41:sta utställningen !

 
 

Har du en unik bil - anmäl dig direkt !!

   

 

FHRA Tampere / Fastwheels Oy arrangerar:

41:a HOT ROD & ROCK SHOW
i Tammerfors' Mäss- och sportcenter ( fd. Pirkkahalli )
25-26.2016

(OBS: Hallen heter numera: "Tampereen Messu- ja Urheilukeskus".)

HotRod & Rock Show i Tammerfors har befäst sin position som den högklassigaste och största utställningen i sitt slag i Finland och en av de största i Norden. De senaste årens utställningar har i genomsnitt dragit ca 25.000, mycket nöjda åskådare. Jubileumsutställningen 2004 drog en rekordskara på över 28.000 åskådare. Under 2013-14 har hallen moderniserats till en högstandard mäss- och sporthall. I samband med detta försvann namnet "Pirkkahalli" - ett bekant namn för dem som varit där förut. Läget o byggnaderna är dock precis desamma. Namnet är alltså numera Tampereen Messu- ja Urheilukeskus (betyder: Tammerfors' mäss- och sportcenter.)

Utställningen 2020 kommer självfallet att motsvara förväntningarna genom att återigen ställa ut de allra intressantaste och högklassigaste fordonen. Ca 20 utländska fordon kommer till Tammerfors tillsammans med Finlands senaste och bästa utställningsfordon, tillsammans ca 200 bilar och motorcyklar.

På utställningsområdet finns varje år allt som väntas av ett arrangemang av denna storlek, inte minst underhållning och musik av Finlänska topp-artister. Under lördagen är utställningens underhållning mer vuxeninriktat, och under söndagen mer för familj.

FHRA och PanicTours vill se till att utställarna aldrig kommer att glömma denna helg. Finnarna är mycket noga med att återsäkra kommande utställningar - så därför öser vi på med mycket goodwill och roligheter.

Vi önskar alla bil- och motorcykelvänner hjärtligt välkomna !

Mer information om utställningen 2020 kommer senare.

 

 
 
 

 

Artiklar ur PanicTours' historia

-Historien om Pappa Paavo
-Lost in Finland
-MakkaraPerunat - en historia om finsk natta-mat.

...och mycket annat hittar du här...

       
 
  Maila partyfolket på :info@panictours.nu