( Jag dansar aldrig nykter.)

 
   

 

   

 

PanicTours - " - You are sick, sick people..."

Påsken 1983, under en motormässa i södra Finland kommer en ung man fram och börjar snacka. Jag var där med min Dart-65:a "ProStreet", säger förgrundspersonen Björne Carlström, Det visade sig vara en herre vid namn Kari Salomaa, ordförande för FHRA:s Tammerforsavdelning. Det fanns visst en mindre HotRod utställning i Tammerfors, berättar Kari, och undrar om inte Björn "och några kompisar" ville komma dit om tre veckor. Resa och uppehälle betalt, tur och retur med finlandsfärja och allt??
Så fick det bli - kul och kravlöst - ställ ut bilen och festa !

Det är 20 år sedan, och utställningen i Tammerfors har under tiden växt till Finlands mest uppskattade, och största motormässa..Kari Salomaa är för övrigt fortfarande ordförande.

PanicTours, ja en del kallar oss reseledare. Eftersom vi egentligen inte tar något större ansvar, så misstämmer kanske titeln "reseledare". Vi vill ju vara med själva !

Under de 20 år som PanicTours har funnits har det nu med ålderns rätt, infunnit sig en behaglig lunk. Människan bakom PanicTours-skjortan har ett barnsligt rolighetsbehov.

"Norman" och "Chris", ZZ-Top bilen Cadzillas transportörer, fick 1992 se oss ta en GinLongDrink, också till frukost, efter lördagens brakfest. För att undvika att bli indragna i supandet igen, vände de och mumlade:

" - You are sick, sick people..."

.

 
  Maila gärna om du vill något: :info@panictours.nu  
 
<